Klik hier als je wilt weten waar ik nu mee bezig ben. 

Ik houd me bezig met met theater, organisatie en educatie. En alles daartussen in. Mijn stijl is pragmatisch, verfrissend en grenzeloos positief. 

Ik heb zowel Bedrijfswetenschappen aan de Vrije Universiteit Amsterdam als Theaterwetenschappen aan de Universiteit van Amsterdam gestudeerd. De master Business Administration – Organization Studies & HRM heb ik afgerond met een theatertraining voor het bedrijfsleven.

Sinds 2000 maakte ik in mijn werk bij theaterscholen ik cultuurbeleid, schreef en regisseerde ik voorstellingen en begeleidde ik docenten en artiesten in opleiding. In 2008 richtte ik Stichting Gooisch Theaterhuis op. Deze stichting is 5 jaar lang de grootste theaterschool in het Gooi geweest. 

In 2013 besloot ik mij met de stichting voornamelijk te gaan richten op cultuurprojecten op o.a. scholen en de theaterschool drastisch te verkleinen. Hierdoor kon ik mijn carrière als trainer aanzienlijk uitbreiden en ging ik steeds vaker aan de slag als dagvoorzitter, presentator en adviseur. 

Ook ben ik heel actief als trainer en speler in improvisatietheater in Nederland en Europa. Tot slot: ik kom graag in contact. Bel, mail, tweet of link me dus gerust! 


Laura kan als geen ander een groep mensen in korte tijd verbinden en enthousiast krijgen! Iedereen die met [een complex] vraagstuk worstelt en beweging wil krijgen hierin, kan ik Laura Doorneweerd van harte aanbevelen!
— Arnoud Landlust - ING Nederland
 
Laura has a talent to bring enthusiasm on a group in very short notice. Her management skills are mainly based on open communication with others and giving mutual trust.
— Oscar Enschedé - Respect Producties
 
Laura is een enthousiaste trainer, die bij ons als dagvoorzitter een personeelsmiddag heeft verzorgd. Haar creativiteit en flexibiliteit bij het organiseren was erg fijn en heeft gemaakt dat wij terug kijken op een geslaagde middag.
— Nicole Bouquet - Gemeente Amsterdam
Na Laura’s training was iedereen zeer enthousiast en het gonsde nog na tijdens het eten. Er zat veel energie in de club.
Mooiste wat Laura ons meegaf was de positieve kijk.
— Janny ter Braak - GGZ-Noord Holland Noord
 
Laura is an excellent trainer and teacher who will bring the best of you into the open. She is enthusiastic and skilful so you will be doing things you never did before. She can stimulate a group and have an open eye for individuals at the same time. Her feedback is to the point and helpful. So hire Laura when you want things really get moving ...
— Frans Vlek - Consultant NSPOH
 
Laura is een superenthousiaste en humorvolle trainer die enerzijds hard werkt met de groep en ons veel heeft bijgebracht, en anderzijds zorgt voor een heel leuke sfeer. Top om met haar samen te werken.
— Judith Hogeweg - GZ-psycholoog
 
Leerlingen geven aan dat zij veel hebben aan het enthousiasme die Laura laat zien tijdens de sollicatietraining. Daarbij geven zij aan dat zij niet alleen vertelt hoe je jezelf kan presenteren, maar dat Laura ook het meteen zelf laat zien en daarmee komt haar boodschap meteen goed over.
— Oscar van Son - JvO gymnasium