1-op-1 coaching

Het kan leuker en het kan beter. En als je er écht werk van wilt maken, dan kan ik je daarbij helpen. Vanaf nu bied ik namelijk ook coaching aan. 

zaal in kijken recht.jpg
Ik had een voor mij belangrijk gesprek. Graag wilde ik tips en strategieën hoe ik mijzelf het beste kan presenteren in een vooraf bepaalde situatie.
Ik raad Laura aan als je meer te weten wilt komen over je “hoe je over komt” en daarbij tips en trucs meekrijgt om je boodschap helder te laten klinken in een gesprek.
Een aanrader dus!
— Hanke Wiegand - Studio Hankewi

In deze één-op-één coaching gaan we samen werken aan de leukste en beste versie van jezelf. 

  • Wil je vrijer spreken, zonder bang te zijn fouten te maken?
  • Wil je een overtuigendere leider zijn?
  • Wil je nog betere gesprekken voeren?
  • Wil je beter presteren onder druk?
  • Wil je meer ‘uit je hoofd’ en meer ‘in het moment’?
  • Of wil je aan de slag met een specifieke vraag?

Ik bied 1-op-1 coaching aan om met deze vragen aan de slag te gaan. Actief, met een helder doel, maar bovenal: positief. We combineren stevig vastbijten met lachend loslaten. 

Mijn stijl is direct, energiek, ambitieus en onvermoeibaar positief. Ik weet van ondernemen, improvisatietheater, trainen, onderwijs en ik ben afgestudeerd Master of Business Administration.

Even aftasten?

Met een kosteloos introductiegesprek via telefoon of Skype kunnen we beiden kijken of we een match zijn. Kennismaken kost niets, dus contact me gerust! 

We werken in een traject van 1 of meer sessies, maximaal zijn dat er 6. Eerst stellen we een doel, dan het aantal stappen daar naartoe. Ik geef je vooraf een helder prijskaartje, waar gespreid betalen ook mogelijk is. 

In een handvol sessies kunnen we veel bereiken. Ben je desondanks niet tevreden, dan krijg je zonder morren je investering terug! 

 

 

VOORBEELDEN

  • Ze is leerkracht op een middelbare school. Ze heeft veel bevlogenheid voor haar vak, haar collega’s en haar leerlingen. Maar de liefde voor haar beroep combineren met een heldere lijn stellen, dat is lastig. Haar leerlingen luisteren slecht, en haar collega’s en leidinggevende geven haar ook weinig ruimte. Ze loopt tegen allerlei muren op en heeft zich al een paar keer ziek gemeld. Ze begint te vrezen voor een burn-out. 

Ik werk met haar aan lichaamshouding, stemgebruik, gesprekstechnieken en welk gedrag ze kan inzetten in welke situaties. Met kleine aanwijzingen zie ik haar veranderen in een zelfverzekerde vrouw met een groot hart. 

Als ik haar weer zie, is ze uitzinnig. Dit heeft mijn werk én mijn leven thuis veranderd, vertrouwt ze me toe. 

  • Hij is manager van een afdeling in de zorg. Hij is een goed georganiseerd, punctueel persoon, die graag alles onder controle heeft. Zijn strakke stijl botst met het warme contact wat zijn medewerkers zoeken. Het wordt steeds lastiger ze te leiden waar ze heen moeten. “Laatst zei er één: ik zou je wel eens willen zien janken. Ammenooitniet.”

Ik werk met hem aan nog beter contact maken, dienend leiderschap, positiever verwoorden en een zachtere uitstraling zonder zichzelf te verliezen.

Achteraf benoemt hij dat de grootste verandering is dat hij “zowaar” meer medewerkers on board krijgt. Zonder te janken.  

 

EN NU?

Wil je even kennismaken? Voorleggen waar je tegenaan loopt om te kijken of ik je kan helpen? Nog een paar vragen stellen?

Allemaal geen probleem. Stuur me een berichtje met het formulier hieronder.

Dan contact ik jou voor een bel- of Skype-afspraak. Of als je in Amsterdam woont/komt, een kop koffie. 

Naam *
Naam