dagvoorzitterschap gemeente amsterdam

dagvoorzitterschap gemeente amsterdam

Het was een hele waardevolle ochtend die heel soepel verliep en dat was mede te danken aan je wervelende dagvoorzitterschap.

Je was goed op de hoogte en durfde ook de vragen te stellen die in het publiek leefden.
— Victor Romijn - Hartstichting
Laura is een enthousiaste trainer, die bij ons als dagvoorzitter een personeelsmiddag heeft verzorgd. Haar creativiteit en flexibiliteit bij het organiseren was erg fijn en heeft gemaakt dat wij terug kijken op een geslaagde middag.
— Nicole Bouquet - Gemeente Amsterdam
Interviewen internationale studenten university twente

Interviewen internationale studenten university twente

Kan uw evenement een frisse en positieve presentator of dagvoorzitter gebruiken?

Als gezicht van uw evenement zorg ik voor interactie en energie. Zo wordt het doel van de dag bereikt: effectief, en nog leuk ook.

In de voorbereiding denk ik actief mee over een goede toon, positief contact met de sprekers en genoeg afwisseling voor écht aandacht.

Als host van mijn eigen en andermans podcast heb ik tevens de nodige ervaring opgedaan als interviewer. Van het contact met gasten krijg ik nooit genoeg, dus huiver niet om me ook daarvoor in te zetten. 

dagvoorzitterschAP voor de hartstichting

dagvoorzitterschAP voor de hartstichting

Laura is een fijne presentator met een energieke en betrokken houding. Daarmee krijgt ze mensen makkelijk mee en creëert veiligheid.

Als zij de boel aan elkaar praat, weet je dat het goed komt.

Ze weet onverwachte dingen op een positieve manier te incorporeren in de dag. Zodat ik me kan concentreren op mijn eigen taken tijdens een event.
— Annoesjka Nienhuis - Buro Nienhuis
Laura hosted an improv comedy night I organised in the Torpedo Theater in Amsterdam. She did an outstanding job, creating the right atmosphere with her charm and enthusiasm while providing the audience and cast with all the necessary information and structure.
— Sytse Wilman - Bliksemfles
Naam *
Naam