Stijve hark? Motorisch gestoord en compleet a-ritmisch?

In de workshop Dansen voor Dummies leert Laura je zo efficiënt mogelijk danspassen te faken. Bluff your way in ballet! Of tango, hiphop, Bollywood, riverdance, country, Afrikaans of disco. Met een paar rake moves zet je zo elke stijl neer.

De workshop focust op het met overtuiging bluffen dat je kan dansen, in welke stijl dan ook. Het is gegarandeerd plezier, uitdaging en ontzettend goed voor je zelfvertrouwen. Aan het eind voel je je een volleerd en sexy danser.

Dansen voor Dummies wordt als volgt ingezet:

Workshop voor toneel-/improvisatie-spelers (2-5 uur)

De workshop is een fantastische manier om uit je hoofd en in je lijf te komen. De dansstijlen zijn bovendien heel nuttig voor het spelen van genres en karakters. Door Laura's uitgebreide theater- en improvisatie-ervaring is de link snel gemaakt. In de toneeloefeningen kan je de stijlen meteen toepassen.

Uitje voor vrijgezellenfeesten (1-2 uur) 

Dansen voor Dummies past perfect bij vrijgezellenfeesten: het gaat over plezier maken en met de groep samen iets doen. Bovendien sluit het naadloos aan op 's avonds dansen.

Workshop voor bedrijven (ca. 1 uur) 

Dansen voor Dummies blijkt ook een onconventionele manier van een team- of bedrijfsuitje. In beweging komen is vandaag de dag nog nooit zo belangrijk geweest. 

Intermezzo voor (thema-)feesten (2 of 3 x 10 minuten)

De gasten op de dansvloer krijgen? Na een intermezzo Dansen voor Dummies is er geen drempel meer om te dansen. Iedereen heeft de passen mee gedaan, en kan ze met gemak herhalen. Door de intermezzi te verdelen over de avond krijgt het feest steeds nieuwe energie.

Iets anders?

Leuk als je zelf nog een ander idee hebt! Bel of mail me om te overleggen.

Echt superleuk! meer - meer - meer - meer - meer - meer - meer!!!
Laura is leuk! Ze heeft humor! Leuke LEUKE les! Zo’n grappige les. Dat het überhaupt bestaat! Echt leuk.
Dat geeft vertrouwen als je leert hoe je kan doen alsof je een perfecte danser bent! Vooral een hele vrolijke workshop: veel energie.
Wij kunnen de dansstijlen nog steeds en oefenen ze graag op het podium of gewoon in de kroeg. Hilarisch!

Meer weten over Dansen voor Dummies? Een prijsopgave krijgen (vragen kost natuurlijk niks)? Bel of mail me gerust!

  • laura -at- lauradoorneweerd.nl
  • Tel. +31 (0)6 123 66 278
Naam *
Naam