Een keer gratis theater(sport) proberen? Dat kan!

De proeflessen zijn momenteel nog niet gepland. Wil je meer informatie? Laat het me weten!

Locatie: Huis van de Wijk De Meeuw, Motorwal 300 in Amsterdam (naast de DIRK en 7 minuten van Amsterdam Centraal)

Inschrijven voor de proefles via dit formulier.

 
foto door derk stenvers

foto door derk stenvers

Theater 'School voor Monsters'

Een slechterik word je niet zomaar: in de School voor Monsters leren monsters hoe ze slecht en gemeen moeten zijn.

Het Opper-Monster staat aan het hoofd en elk jaar leidt hij kleine monstertjes op tot Grote Slechteriken. Ze krijgen vakken als Snode Plannen Maken, oefenen Valse Streken en volgen Slechte Afloop-training.

Maar op een dag begint 1 monster te twijfelen… Kan ik geen lief monster zijn?

In deze cursus voor kinderen 8-12 jaar leer je groot spelen, theater maken, samenwerken en bewegen op muziek.

Docente Laura Doorneweerd maakte ruim 30 voorstellingen met kinderen en jongeren. Haar stijl is fris, gericht op de groep en grenzeloos positief.

We zitten nog na te genieten van de fantastische voorstelling!!! Ook vol bewondering dat je zoiets met zo’n groep in korte tijd voor elkaar krijgt! Grandioos!!!
— Reactie van een ouder na workshop in Hilversum

FOTO DOOR  john de

FOTO DOOR john de

Theatersport voor jongeren

Theatersport is improviseren in wedstrijdvorm, zoals De Lama’s dat bekend hebben gemaakt. Denk aan bijvoorbeeld de Draaideur, de Doventolk en het Moordspel.

Met een leuke groep leeftijdsgenoten maak je kennis met deze populaire vorm van improvisatietheater. Theatersport betekent veel samenwerken, jezelf verrassen en gegarandeerd heel veel lachen.

Laura geeft al 12 jaar les aan jongeren. Haar lessen kenmerken zich door veel plezier, oog voor de spelers en het ontstaan van een hechte groep.


FOTO DOOR derk stenvers

FOTO DOOR derk stenvers

Theatersport voor volwassenen

Theatersport is improviseren in wedstrijdvorm, zoals De Lama’s dat bekend hebben gemaakt. Denk aan bijvoorbeeld de Dierenwinkel, de Jabberscène en het Moordspel.

In een ontspannend sfeer maak je kennis met deze populaire vorm van improvisatietheater. Theatersport betekent veel samenwerken, jezelf verrassen en gegarandeerd heel veel lachen.

Improvisatie is bovendien een onmisbare vaardigheid voor het dagelijks leven. Je zult zien dat je met verbeterd zelfvertrouwen voor een groep staat of onverwachte situaties tegemoet treedt.

Laura is al jarenlang improvisatietrainer en -actrice en heeft zeer ruime ervaring in improvisatie voor het podium en voor 'dagelijks gebruik'. 

Laura is een superenthousiaste en humorvolle trainer die enerzijds hard werkt met de groep en ons veel heeft bijgebracht, en anderzijds zorgt voor een heel leuke sfeer.
— Judith Hogeweg


Naam deelnemer *
Naam deelnemer
Naam ouder (indien van toepassing)
Naam ouder (indien van toepassing)
Geboortedatum deelnemer
Geboortedatum deelnemer
Ik wil graag een proefles volgen van: